Celien | Bio
Officiële website van zangeres Celien!
Artiest,Muzikant,Optreden,Concert,Muziek,Feest,Event,Bedrijfsfeest,Huwelijksfeest,Boekingskantoor,Bekende vlaming,BV,Zanger,Zangeres,Muzikale avond,Kermis,Verrassingsfeest,Surprise act,Amusement,Entertainment,Special Guest,Muzikale gast,Hit,Hits,Coverband,Muziekwedstrijd,Vlaanderen,The Voice,Voice,Singer,Sing, Vlaanderen, Belgie
21581
page-template-default,page,page-id-21581,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.9,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive

Bio

Celien werd geboren op 29 januari 1993 in Turnhout als enige dochter van Margriet Hermans. Reeds als vierjarig kind toont ze bijzonder veel aandacht voor de piano van haar moeder die een centrale plaats in huis inneemt. Het zal dan ook niet verbazen dat ze vanaf het derde leerjaar aan een opleiding in de muziekacademie van Turnhout begint. Haar instrumenten worden piano en zang.

 

Voor haar secundaire opleiding kiest ze dan ook overtuigd voor de Kunsthumaniora te Brussel waar ze gecoachd wordt met zanglessen, muziektheorie en pianoles.

 

Celien ontpopt zich als een talentvolle liedjesschrijfster maar vooral als een jonge dame met een unieke stem. Haar deelname in 2013 aan “De Beste Singer-Songwriter Van Vlaanderen” gaat dan ook niet onopgemerkt voorbij.

 

Met haar piano, muziektrack maar ook met haar vijfkoppige band, geniet ze van elk moment op het podium. Zo was ze reeds te gast bij MNM, MENT TV, RTV en ook bij Radio 2 liet ze haar stem horen in diverse uitzendingen : het Radio2 Muziekcafé, De Zoete Inval, e.a.

 

In maart 2015 lanceert ze haar eerste officiële single “Open je hart” en mikt ze als Nederlandstalige zangeres op Vlaanderen’s enthousiaste publiek.

Volg Celien op Facebook
Bestel de single via iTunes